Despre Noi

Viziune

Întreaga activitate a 2M Distribution se desfasoara în jurul unui singur nucleu: satisfacţia clientului.

Pentru ca 2M Distribution se gandeste in permanenta la viitor, investitiile in logistica si publicitate constituie o prioritate, propunandu-ne ca in cel mai scurt timp posibil sa figuram in topul furnizorilor de profil din Romania.

Dorinta noastra este sa fim prezenti in fiecare companie.

Ne place sa credem ca am contribuit si noi la succesul business-ului dumneavoastra!

Multumim clientilor actuali pentru increderea si consecventa investita in 2M Distribution !

Identitate

Identitatea 2M Distribution se regaseste la inceputul anului 2003, plecand la drum cu o echipa tanara si dinamica, dar experimentata, ce si-a propus sa ofere servicii de inalta calitate clientilor sai.

Din dorinta de a acoperi o gama cat mai larga de produse, compania noastra si-a diversificat constant oferta, in momentul actual fiind un furnizor apt pentru a utila un birou modern, luand in calcul preferintele si bugetul clientilor.

 

Atitudine

Atitudinea 2M Distribution se reflecta prin calitate si diversitate, prin preturi competitive, deschidere fata de propunerile clientilor precum si prin politica echipei noastre de a mentine o stransa legatura cu clientii sai.

Dedicatia, profesionalismul, dinamismul, ambitia de a satisface orice exigenta/provocare sunt principalele noastre atuuri, calitati reale descrise de catre colaboratorii nostri.

Compania 2M Distribution este adepta unei colaborari pe termen lung si al ideii ca dezvoltarea noastra se solidifica impreuna cu dumneavoastra. Solutiile pe care le oferim clientilor nostri sunt dintre cele mai variate, venind in intampinarea dvs. cu sfaturi si idei practice.

Preturile negociabile, termenele de plata, livrare gratuita in maxim 4h, stocurile nelimitate, posibilitatea de a livra si cantitati mici, atunci cand necesarul clientului trebuie satisfacut rapid, toate acestea  contribuie la o colaborare inedita si chiar unica cu partenerii nostri.

Oferind nu doar cele mai noi produse, ci si exact acele soluţii de care are nevoie fiecare client în parte,  ne-am lăsat conduşi de pasiunea noastră recunoscută pentru calitate.